Hrvatska komora medicinskih sestara isplatiti će 500 kn svim svojim članovima

Pomoć će biti isplaćena kao jednokratna novčana uplata

Hrvatska komora medicinskih sestara

Staleška organizacija svih medicinskih sestara u Hrvatskoj odlučila se za velikodušni čin pomoći svim medicinskim sestrama i tehničarima.

Potaknuti velikim zadovoljstvom članstva sa radom njihove staleške organizacije, vodstvo sestrinske komore odlučilo je ići i korak dalje, te pokazati kako nije sve u novcima, te još jednom iznenaditi svoje članove.

Vijeće Hrvatske komore medicinskih sestara (HKMS), odlučilo je na svojoj izvanrednoj sjednici održanoj 1. travnja da se svim članovima, medicinskim sestrama i tehničarima isplati jednokratna novčana pomoć u iznosu od 500 kn.

Pomoć će biti isplaćena već sutra, 2. travnja na bankovne račune medicinskih sestara i tehničara.

Predsjednik HKMS Mario Gazić, to prigodom je izjavio: “To je najmanje što možemo učiniti za naše članove, medicinske sestre – medicinske tehničare, koji su kroz više od 15 godina izvršili uplatu više od 200 milijuna kuna članarine. Sad je došlo vrijeme da i mi njima nešto vratimo za to.”

Medicinske sestre i tehničari širom Hrvatske oduševljene su ovakvim potezom Vijeća HKMS i Predsjednika, te su sve požurile u banke kako bi si podigle pomoć i spremile si za frizere i manikuru u lipnju.

Sretan Vam 1. April!!!

Facebook komentari

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*